Καλώς ορίσατε στην σελίδα των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Feed-icon


Τίτλος Περιγραφή Ημερομηνία Δημοσίευσης Δυνατότητες
Προκήρυξη 2 Θέσεων Υποψήφιων Διδακτόρων στο ΤΜΠΤΠροκήρυξη 2 Θέσεων Υποψήφιων Διδακτόρων Με Θέματα: 1. «Μελέτη και σχεδιασμός ευφυών συστημάτων υποβοήθησης αυτοδιαχείρισης» 2. «Οπτικά Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών»18-01-2019Λεπτομέρειες
Προκήρυξη 2 Θέσεων Υποψήφιου Διδάκτορα Με Θέμα: 1. «Μελέτη και σχεδιασμός ευφυών συστημάτων υποβοήθησης αυτοδιαχείρισης» 2. «Οπτικά Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών» Προθεσμία υποβολής: 18-1-2019 έως 28-1-2019 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση icte@uowm.gr(υπόψη κας Ντζιόκα) 1. Βιογραφικό σημείωμα. 2. Δισέλιδη πρόταση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής η οποία να περιλαμβάνει γενική παρουσίαση του ερευνητικού αντικειμένου και αντιπροσωπευτική βιβλιογραφία. 3. Κάθε άλλο στοιχείο που συμβάλλει στην πληρέστερη αξιολόγησή τους (π.χ. αποδεικτικά ερευνητικής δραστηριότητας, διακρίσεις κτλ), καθώς και τα παρακάτω έντυπα στη Γραμματεία του Τμήματος. 1. Έντυπη αίτηση (χορηγείται από τη Γραμματεία). 2. Βιογραφικό σημείωμα. 3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος. 4. Βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., όπου απαιτούνται. 5. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών και/ή μεταπτυχιακών σπουδών. 6. Επικυρωμένο αντίγραφο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (αν υπάρχει). 7. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. 8. Δύο τουλάχιστον συστατικές επιστολές. 9. Δισέλιδη πρόταση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής σχετικής με μία από τις διαθέσιμες επιστημονικές περιοχές που έχει καθορίσει η Γ.Σ.Ε.Σ. και αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη. Η πρόταση περιλαμβάνει τον τίτλο της διατριβής, γενική παρουσίαση του ερευνητικού αντικειμένου και αντιπροσωπευτική βιβλιογραφία. 10. Κάθε άλλο στοιχείο που συμβάλλει στην πληρέστερη αξιολόγηση των υποψηφίων (π.χ. αποδεικτικά ερευνητικής δραστηριότητας, διακρίσεις κτλ). 11. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.Συνοδευτικά links
Σύνδεσμος

Δείτε όλες τις Εκδηλώσεις – Δράσεις – ΑνακοινώσειςΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ


Οι απόφοιτοί μας που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την καρτέλα με τα στοιχεία τους και να μας δώσουν την απαραίτητη έγκριση για τη δημοσίευσή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας email στους διαχειριστές του ιστοχώρου αναφέροντας, το ονοματεπώνυμο τους, το αριθμό μητρώου φοιτητή (ΑΕΜ) που είχαν στα χρόνια φοίτησης και το τμήμα στο οποίο φοίτησαν, ώστε να τους αποσταλεί το username και ο κωδικός επεξεργασίας του προφίλ τους.

Επίσης μπορούν να εγγραφούν στο τμήμα που τους ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας την φόρμα εγγραφής.


Προσωρινό Email επικοινωνίας:    alumni@email.vlsi.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:    ---

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΤο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προσπαθεί να βρίσκεται πάντα σε επαφή με τους αποφοίτους του. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έχει πραγματοποιηθεί μία συστηματική προσπάθεια ανεύρεσης όλων των αποφοίτων, ώστε το Πανεπιστήμιο να συγκεντρώσει και να οργανώσει επικαιροποιημένα στοιχεία, για όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς. Η προσπάθεια αυτή θα είναι συνεχής.


Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα των αποφοίτων μας, θέλοντας να σας διευκολύνουμε να παραμείνετε σε επαφή μαζί μας και να μας ενημερώνετε για την εξέλιξη της καριέρας σας μετά την απόκτηση του πτυχίου σας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα, να βρίσκετε εύκολα πληροφορίες για τους παλαιούς συμφοιτητές και φίλους σας.


Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον απόφοιτο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Βασίλη Τσιλιμπάρη, στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας του, υπό την επίβλεψη του επίκουρου καθηγητή του αντίστοιχου τμήματος κ. Μηνά Δασυγένη, ο οποίος είχε και την ιδέα και δημιούργησε όλες τις αναλυτικές προδιαγραφές. (http://arch.ece.uowm.gr)

Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι προαιρετική.

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ]